Välkommen att bli medlem

Det är enkelt att bli medlem! Ingen registeringsavgift eller kö i Stallarholmens Golfklubb.

MEDLEMSAVGIFTER 2019

Medlemskap Ålder Medlemsavgift Spelavgift Årsavgift
Fullvärdig medlem Seniorer 600 kr 3600 kr 4200 kr
Fullvärdig medlem Äldre Juniorer 20-26 år 400 kr 1500 kr 1900 kr
Fullvärdig medlem Juniorer 12-19 år 300 kr 750 kr 1050 kr
Knatte-medlem 0-11 år 100 kr 250 kr 350 kr
Greenfee-medlem*   900 kr   900 kr

* 100 kr reducerad greenfee vid spel 18 hål för Greenfeemedlem.

PASSA PÅ ATT BÖRJA SPELA GOLF

Teckna medlemskap genom att maila ansökan till sthgk@telia.com och information och anmäl till kurs se golfhjalpen.se

. . . och ni vet väl att det numera går att få FRISKVÅRDSBIDRAG

även för GOLFARE!

Anmälningsblankett

Ladda enkelt ner blanketten och fyll i den hemma på datorn. Spara den sedan och bifoga den i ett mail som du skickar till oss.

Det går också att skriva ut och posta den eller hämta och lämna in på kansliet.

Maila till: sthgk@telia.com eller posta den till: Stallarholmens Golfklubb Box 94, 645 06 Stallarholmen.

Frågor

Medlemskap, avgifter eller fakturor Besvaras av Hans Feil, 070-3856375 eller hans.feil@telia.com

Handicapfrågor besvaras av Mats Fallström, matshotmail@hotmail.com, 0739647450.

Grönt kort
PRO/instruktör på Stallarholmens golfklubb har återkommande kurser under säsongen för att ta grönt kort, läs mer på golfhjalpen.se . Man kan även ta sin kurs på annan golfanläggning men då gäller inte klubbens erbjudande om gratis kursavgift.

På Golfförbundets hemsida kan du läsa mer om hur det går till att ta grönt kort och vägen dit. Grönt kort tillämpas inom Golfsverige för att de som spelar på banan har samma grundläggande kunskaper teoretiskt och praktiskt. Det blir roligare att spela golf när du har fått information och möjlighet att träna grunderna i spelet.

Du får spela på banan som medlem under tiden du tar ditt gröna kort under förutsättning att du går med en spelare som har grönt kort.

2019-01-23 MH