Meny

Medlemskap

Ingen registeringsavgift eller kö. Klicka här för anmälningsblankett

Frågor avseende medlemskap, avgifter eller faktura besvaras av Anett Nilsson, tel. 0709-58 11 58 eller ha.nilsson@live.se

PRO/instruktör på Stallarholmens golfklubb har återkommande kurser under säsongen för att ta grönt kort. Läs mer på golfhjalpen.se

Våra  Medlemsformer och medlemsavgifter

 


Medlemsinformation

Som medlem kan du läsa styrelseprotokoll, delta i diskussioner, läsa nyhetsblad mm. på medlemsforumet.

Logga in på medlemssidorna med ditt golf-ID. Första gången med lösenordet login och kan byta till ett unikt lösenord att använda framöver.

Har du som är medlem i Stallarholmens GK problem att logga in på medlemsforumet? Skicka ett mail med ditt golf-ID till ha.nilsson@live.se

Några gånger per år skickas det ut ett medlemsbrev per e-post. Får du inte medlemsbrevet så skicka ett mail till fridaa_84@hotmail.com


 

Medlemsinformation och erbjudanden för medlemmar

50 % rabatt på greenfee på 6 banor

Samarbetsavtalet som tecknades mellan Trosa GK, Flens GK, Kiladalens GK, Gnesta GK, Jönåkers GK, Strängnäs GK och Stallarholmens GK gäller även denna säsong.

Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar erhåller 50 % rabatt på gällande ordinarie 18-håls greenfee. Samma villkor gäller för juniorer som innehar full spelrätt. Rabatt gäller för enskild spelare och kan ej kombineras med andra rabatter som golfhäfte, höst/vårgreenfee, äkta makar osv.

Samarbetet syftar till att stärka respektive klubbs erbjudande till dels befintliga medlemmar, samt även underlätta för ytterligare rekrytering av nya medlemmar.


 

Teckna Strängnäs-el och stöd din föreningBanner 5x7cm.jpg 2011-05-26

Lokalpatriotisk el, finns det? Absolut.

Nu kan du teckna Strängnäs-el, med lokalprodu-cerad el. Det betyder att när du tänder lampan hemma så lyser den tack vare förnybar el från kraftvärmeverket i Strängnäs. Samtidigt bidrar du till en ljusare framtid för det lokala föreningslivet. Stallarholmens golfklubb får årligen ett litet stödbidrag för varje elkund som väljer att teckna Strängnäs-el och väljer Stallarholmens Golfklubb.

Läs mer..


Frivilligt arbete på banan

På tisdagar kl 09.00-12.00 kan medlemmar göra en arbetsinsats för de ständiga förbättringar av banan som pågår under ledning av Rolf Johansson. Varm välkomna att delta i det frivilliga medlemsarbetet!

Anmäl gärna ditt intresse till Rolf Johansson 0706-296842


Köp Golfhäftet 2018 via golfklubben och spela för halv greenfee på många banor i Sverige, Norden och Europa.

Kontakta Torbjörn Wiik för att köpa ett golfhäfte. Klubben får en liten slant per sålt golfhäfet.

torbjorn.wiik@tyfonmail.se eller 0708-227986


Se till att klubben har din rätta mejladress!

Gå in på golf.se, logga in dig med ditt golf-id och det lösenord som finns på ditt medlemskort. Klicka in "Mina uppgifter" och kontrollera dessa. Ändra vid behov uppgifterna!


 Sidan uppdaterad 2018-04-25 MH

Copyright © Stallarholmens GK 2019 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB