Lektioner och kurser för vår och sommar 2018

Gustav Seidel är instruktör med sin verksamhet Golfhjälpen på Stallarholmens Golfbana.

Avrostningskurs

Avrosta svingen för en bra start på säsongen. Upplägget kommer vara sådant att vi kommer fokusera på teknik den första dagen för att sedan andra dagen ha fokus på olika övningar att ta med sig under säsongen.

När? 12-13 maj, klockan 9-12 samt 9-10 juni

Pris: 400 kr per person

Grönt kort-kurs

12-13 maj kommer första intensivkursen i grönt kort att anordnas!
Under 10 timmar kommer vi att gå igenom alla grundslag samt teori, både på träningsområdet och på banan.

Tid: 12-17 båda dagarna
Pris: 1500 kr, men om man blir fullvärdig medlem i Stallarholmens golfklubb ingår kursen i priset!

Tipsa gärna en vän!

Sommarens barn- och ungdomsläger

Anmäl ditt barn till sommarens roligaste golfläger!

Golfhjälpen har i flera år anordnat barn- och ungdomsläger på Stallarholmens golfklubb.

Inga förkunskaper eller klubbor krävs, utan ditt barn placeras i en grupp med passande ålder och erfarenhet.

Datumen är 18-20 juni samt 25-27 juni, kl 10-15 alla dagar.
Pris: 650 kr inklusive lunch.

Lägren blir vanligtvis fullbokade så skicka iväg en anmälan i god tid för garanterad plats!

Om ni har frågor kan ni maila på golfhjalpen@outlook.com eller gå in på hemsidan www.golfhjalpen.se för mer info.

Gustav Seidel
(+46) - 73 333 70 71